06-40585920 ton.lammers@gmail.com

Wanneer kan haptonomische coaching helpen?

 

Gestresst? Laat je coachen!

Stress? Overspannen, burn-out? Kom langs.

Overspannenheid, niet langer dan drie maanden gestresst. Langer is een mogelijke burn-out.

Burn-out is een energiestoornis, er vloeit langdurig meer energie uit dan in je leven.

  • Test om de mate van energieverlies te meten. De cliënt maakt een test van Frank Schaper die via internet honderden mensen bevroeg op de verschijnselen van een burn-out. Het aantal keren dat je bevestigend antwoord op een onderwerp geeft de mate van Overspannenheid of burn-out aan

Drie zaken van belang bij een overspannen zenuwstelsel: 1. neem meerdere keren op een dag een kwartier rust. 2. vertraag, verlaag je tempo en 3. doe één ding tegelijk.

Weet je het even niet meer? Laat je coachen!

Ben je de weg in je leven kwijt? Kom langs om samen te zoeken naar wat voor jou belangrijk is.

Haptonomie gaat uit van verbinding, met jezelf, je omgeving en de mensen om je heen.

Door het ontbreken van de verbinding (veelal door teveel in je hoofd te zitten) kunnen zich allerlei klachten voordoen. Het doel van de coaching is een betere balans tussen denken en voelen. 

Door oefeningen, gesprek en aanraken op de werktafel maak je verbinding met jezelf en je omgeving.

Oefeningen zijn er legio: met een bal om op te zitten, ballen om gezamenlijk mee te bewegen, voorkeuren en afkeuren uiten door middel van kunstkaarten, je ruimte die je om je heen wilt hebben afbakenen met een (groot) touw, een naderingsoefening etcetera. 

Weer terug in je lichaam komen. Hoe doe je dat?

Het aanraken helpt om je lichaam weer te voelen, je temperatuur, je gevoeligheid voor de aanraking van de coach, nabijheid en afstand, reageren op druk of juist een trekkende beweging van een hand enzovoort.  

w

Bel me op 06-40585920

In een kort telefoongesprek wordt het je duidelijk of ik iets voor je kan betekenen.

Mocht je twijfelen of haptonomische coaching iets voor je is of dat je je bij mij prettig voelt, dan kun je altijd een keer langskomen zonder dat het iets kost. Dit is dan geen intake, maar duurt dan ook geen 90 minuten. 

Maak een afspraak via de telefoon. Mailen kan ook om mij te laten bellen: ton.lammers@gmail.com

Een coach afspraak kost € 62,50, dit is inclusief omzetbelasting. Een afspraak duurt 50-60 minuten. Een intake van 90 minuten kost € 95. 

Meestal zijn er tussen 6 en 10 sessies nodig om resultaat te boeken. Het gaat soms ook sneller, als de problematiek al vele jaren bestaat, duurt het vaak langer dan de gedachtte aantal sessies. Ik geef na de intake aan wat ik denk dat nodig is. 

De intake.

Een eerste afspraak duurt meestal 90 minuten. Daarom is het tarief ook hoger. 

In de intake wordt je levensloop nagevraagd, natuurlijk je hulpvraag (of meerdere -) en komt jouw verhaal uitgebreid aan de orde. Aan het eind van de eerste sessie geef ik een indruk van mijn coaching-mogelijkheden.